Anyák napja

Május első vasárnapja nem más, mint Anyák napja. Apák, aktivizáljátok magatokat, segítsetek csemetéteknek meglepni anyukájukat, nagymamájukat! Mi  két kreatív ötletet adunk a kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt.

Szeretjük azokat az ajándékokat, aminek az ünnepelt őszintén örül, és használni is fogja, nem pedig berakja a szekrénybe emlékként.

  • KÉZ ÉS LÁBLENYOMAT
    Kisebbeknek remek ötlet, egy kis apás segítséggel tökéletes ajándék, emlék, és akár valódi vázába is áttehető. Minden évben megismételhető ajándék.

Szükséges eszközök: festék, színes A4-es papír vagy sima fehér is tökéletes és ki lehet festeni zöldre a levelek miatt, hurkapálcika, ecset, ragasztó, krepp papír a szárak betekeréséhez.

 

 

 

 

 

  • KAVICS-KAKTUSZ CSERÉPBEN
    Ezt inkább már iskolásoknak javasoljuk, ugyan is türelem kell hozzá.

Szükséges eszközök: cserép vagy kaspó, kisebb-nagyobb kavicsok, akril festék (több rétegben érdemes felvinni, hogy szépen lefedje a köveket a zöld szín), akril filctoll-fehér (sima ecsettel nem lesznek ilyen szépek a vonalak), festés közben rakjatok a kő alá újságpapírt, figyelem, napon gyorsabban szárad és később mondjátok anyának, hogy még öntözni sem kell!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .