Bio

 

H ol is kezdődött?
Gimnazistaként lovastábor szervezésébe kezdtünk a legjobb barátnőmmel és szüleivel, ami évekig remekül üzemelt a Debrecen melletti Paripa Csárdában. Majd elköltöztem Egerbe a főiskola miatt, ahol Sportmenedzserként és Rekreátorként végeztem így a rendezvényszervezés és a pedagógia sem állt tőlem távol. Ebben az időben próbáltam ki először a hotel animációt. Bekerültem a Velence Resort Hotel**** animációs körforgásába, ahol megtanulhattam a szállodai animáció alapjait és már biztos voltam abban, hogy értem a gyerekek nyelvét, tudok velük azonosulni és ami a legfontosabb volt, hogy éreztem Ők mennyire kedvelnek engem. Pár évvel később 2015-ben elvégeztem a Stoller Babaúszó akadémiánál a babaúszás oktató képzését, amit azóta is nagyon lelkesen végzek. Jelenleg az Aquaworld Resort and Spa****-ban oktatok. Így otthon vagyok a korai fejlesztésben. Fontosnak tartom, hogy a gyerkőcök játszva tanuljanak és alkalmazom is ezt.

Korábban 2013-ban az Eger melletti, Noszvajon található Oxigén Hotel**** wellnessébe kerültem a rekrátor diplomám gyakorlata során, ahova teljes állásban szerződtettek, mint wellness és animátor vezető. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy a hotel tulajdonosa szeretett volna profilt váltani és gyerekbarát szállodává válni, de szerette volna megőrizni és továbbfejleszteni a felnőtt programokat is és ebben kérte ki a segítségemet, hisz az egri rekreációs képzés nagyon gyakorlatorientált volt, és a velencei hotelben is sikerült megfelelő tapasztalatokat szereznem. Majd megnyitottunk egy másik szállodát, a Tündérkert Hotelt***, ahol szintén kialakítottuk az animációs szolgáltatásokat. Összesen 3 évet dolgoztam itt, majd felköltöztem Budapestre. A noszvaji Oxigén Hotel, azóta is Magyarország vezető gyerekbarát hoteleinek egyike és még mindig az általam megálmodott és jól bevált programokra és napi rutinra alapozzák az animációt.

Budapestről Ráckevére jártam le heti 3x és a harmadik hotelünk, a Duna Relax*** felnőttbarát szálloda animációs programjait és wellnessét volt szerencsém koordinálni.

Budapesten a Testnevelési Egyetemre jártam Rekreáció és sportturizmus mesterszakra. Közben később jött egy szuper lehetőség és kipróbálhattam magam a Fusion Élményközpont 8.200 m2-én, mint rendezvényszervező és üzemeltetési menedzser. Céges rendezvényeket, családi napokat, születésnapokat, lány és legénybúcsút, gyerekprogramokat, gyerekkoncerteket szervezhettem nap mint nap, amit szintén imádtam. E mellett besegítettem az animátoroknak az arcfestésbe, lufihajtogatásba, csillámtetkózásba és műsortvezettem minden saját rendezvényünknél.

Ekkor jött az ötlet, hogy csak a rendezvényszervezéssel foglalkozzak. Közben mellette vállalkozóként évek óta gyerekzsúrokon és eskövőkön szórakoztattam a gyerkőcöket. Szauna Programokat tartottam, csapatépítő cégeknél voltam moderátor, tréner, Magyarország legnagyobb VR élményparkjában voltam animátor és rendezvényszervező. Később megkeresett a Day Holiday Rendezvényszervező ügynökség, ahol, mint rendezvényszervező, nekik köszönhetően még több tapasztalatot tudtam szerezni, hiszen több száz fős rendezvényeket, konferenciákat, családi napokat, karácsonyi bulikat, csapatépítőket szervezhettem. E mellett is rendszeresen oktattam a babaúszást és végeztem az Élmény Animációs csapat feladatait, és igyekeztem minél több gyereket, családot boldoggá tenni munkánkkal.

Hol tartunk most? Élményt szeretnénk adni ajándékba továbbra is, hiszen nincs annál fontosabb, hogy gyerkőceink őszintén örülhessenek a mindennapoknak, mert ha a gyerkőc boldog, akkor a szülők is azok. Én, mint vezető animátor nem csak a csapatomat, hanem a gyerekprogramokat  és a rendezvényeket is maximális profizmussal és szeretettel koordinálom. Törekszem a tökéletességre, és arra, hogy mosolyt csaljak a gyerkőcök arcára, és mikor el kell búcsúznom, akkor a gyerekek azt mondhassák, hogy …

“Anyu, ez volt a legjobb születésnap, amin eddig részt vettem.”
Ha szimpatikusnak találtad a munkásságomat, válassz ajánlataink közül, vagy jelentkezz hozzánk:

Szolgáltatónak

2 évig ingyen reklámozhatod
cégedet az oldalunkon


További infó

Babysitternek

Fél éves ingyen tagság
és folyamatos munkalehetőség.


További infó

Animátornak

Alkalmi munkalehetőségeket
biztosítunk számodra.


További infó