Rólunk

Kik vagyunk mi?


                             Takács Tímea
       rendezvényszervező, vezető animátor

Cégünk évek óta szájhagyomány útján terjedt, főleg a gyerekek, de a felnőttek szórakoztatásával is foglalkozunk, majd néhány év elteltével úgy gondoltam, hogy összefoglalom és megmutatom a nagyközönségnek honlap formájában is, hogy mivel tudjuk színesíteni mindennapjaikat, hogy még több emberhez eljuthasson. 10 éves szakmai tapasztalat áll mögöttünk.

Gyerekbarát programok tárházát találod az oldalon. Megszervezzük gyerkőcöd születésnapi buliját, esküvődre gyereksarkot biztosítunk, tematikus ünnepekre szervezünk gyerekbarát szolgáltatásokat, hogy a szülők is jól tudják magukat érezni legyen az halloween, húsvét vagy karácsonyi buli. Nyári kerti partykra is tökéletes megoldás vagyunk, hisz még a felnőttek grilleznek és beszélgetnek, a gyerkőcöket hosszú időre képesek vagyunk elvarázsolni, így a gyerkőc találkozik osztálytársaival, ovis csapatával, közben te akár nyugodtan megihatsz egy pár málnaszörpöt. Babysitterekkel kapcsolatban is állunk szolgáltatodra. December 6. környékén a Mikulásunk is szívesen meglátogat benneteket manójával, még a manó csillámtetoválást készít és lufit hajt, addig a Mikulás elmondja éves jókívánságait. Nyári tábort biztosítunk céged épületében vagy megszervezzük a családi napot a cég dolgozói részére.

Házhoz is rendelhetsz bennünket, vagy akár mi is szívesen ajánlunk Budapesten és környékén több kerületben is egy bulira megfelelő helyet alkalmazkodva az igényeidhez. Sőt, ha szolgáltató vagy, akkor nagyon szívesen 2 évre ingyenesen hirdetünk téged az oldalon, nem csak ajánlatot, de tanácsot is szívesen adunk mindenkinek ingyen és bérmentve. Mi imádunk emberekkel foglalkozni és nagyon fontos számunkra, hogy elégedett légy és szívesen keress minket bármikor újra.

Ha esetleg még több információra lenne szükséged, hogyan is jutottunk el idáig, akkor olvass tovább

Ha szimpatikusnak találtad a munkásságunkat, válassz ajánlataink közül, vagy jelentkezz hozzánk:

SZOLGÁLTATÓNAK
2 évig ingyen reklámozhatod
cégedet az oldalunkon
További infó

BABYSITTERNEK
Fél éves ingyen tagság
és folyamatos munkalehetőség.
További infó

ANIMÁTORNAK
Alkalmi munkalehetőségeket
biztosítunk számodra.
További infó